Cursus analoge fotografie

Let op: wegens de lockdown verschuiven we de cursus naar februari of maart. We plannen de nieuwe data in als we meer weten over de maatregelen. Stuur een e-mail naar info@phocal.nl en we houden je op de hoogte. 

€179,-

Analoge fotografie blijft altijd een zekere charme houden waar digitaal niet aan kan tippen. Maar het is ook wat lastiger: om technisch goede analoge foto’s te make, moet je weten wat je doet. Daarom helpt Sid je tijdens deze cursus op weg om analoge fotografie onder de knie te krijgen. 

Tijdens deze cursus analoge fotografie ga je het volgende leren:

Analoge camera
Om deel te nemen aan de cursus heb je een werkende analoge camera nodig. Heb je die nog niet? Volg @filmverweij op Instagram of loop eens binnen bij Foto Verweij in Nijmegen.

Zorg ervoor dat je camera een batterij heeft en dat er geen fotorolletje in zit bij de eerste bijeenkomst.

Sid geeft je 2 fotorolletjes: 1 kleurenfilm en 1 zwart-witfilm. Je krijgt na elke les opdrachten mee. De zwart-witfilm ga je in les 3 ontwikkelen. De kleurenfilm laten we ontwikkelen bij Foto Verweij. Tijdens les 4 gaan we de foto’s die iedereen met beide rolletjes gemaakt heeft bespreken. 

Tussen de tweede en de derde les zit een week pauze, zodat je extra tijd hebt om de rolletjes vol te fotograferen.

 

Over de docent
Sid Pluijm kan meer met analoge camera’s dan de meeste fotografen met een digitale camera. Ook is hij als een vis in het water in de doka.


Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de cursus. Wij sturen je binnen 48 uur (maar doorgaans sneller) een reactie ter bevestiging. Wij sturen dan een iDeal betaalverzoek toe. Wanneer de betaling voltooid is, is de aanmelding definitief. 

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Ook dan kun je het onderstaande formulier invullen om met ons in contact te komen.

Data: