Fotoclub

Net buiten Nijmegen (Wijchen) | Gratis parkeren | Voor alle cameramerken | Doorlopend

Focus op:

€259,-

Heb jij al goede basiskennis van fotografie en wil je je graag verder verdiepen en bezig blijven met deze prachtige hobby? Dan is onze Fotoclub iets voor jou! In een kleine groep komen we elke 3 weken samen om elkaars foto’s te bespreken onder leiding van een cursusleider. Je kunt je doorlopend inschrijven voor deze Fotoclub.

Het vervolg op de cursus
Bij onze fotocursus behandelen we veel theorie en geven we na elke les een opdracht mee. Je maakt als deelnemer dan een foto en de les erna bespreken we gezamenlijk elkaars foto’s. Dit is ontzettend leerzaam en veel cursisten vinden dit één van de leukste onderdelen van de cursus. Maar uiteindelijk is de cursus afgelopen: wat als je nog wel wil fotograferen en gezamenlijk de foto’s wil bespreken, zonder de cursus opnieuw te hoeven volgen? Wat als je wil blijven verdiepen en jezelf wil blijven ontwikkelen? Dan kom je aan bij onze fotoclub: het vervolg op de cursus!

Iedere bijeenkomst een thema
Bij elke bijeenkomst zullen wij een korte presentatie geven over een fotografisch genre: we laten inspirerende voorbeeldfoto’s zien en bespreken gezamenlijk waar je op kunt letten bij het maken van foto’s binnen dat genre. We geven dan een opdracht mee en drie weken later bespreken we de foto’s gezamenlijk. Zo bestaat iedere bijeenkomst uit het bespreken van elkaars foto’s in het ene genre en een theoretische inleiding in het volgende genre.

Sterke punten:

  • Kleine groepen: we werken met 5 tot 10 deelnemers, zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven
  • Uitgeprinte foto’s: we drukken de foto’s af op hoge kwaliteit fotopapier op 20×30 t.w.v. €5.95 per stuk bij Foto Verweij Nijmegen. Bij een fotobespreking gaat er namelijk niets boven een echte afdruk. En uiteraard mag je de foto’s na elke bijeenkomst mee naar huis nemen
  • Professionele feedback: doordat er bij elke bijeenkomst een cursusleider aanwezig is, kun je rekenen op professionele feedback waar je echt wat aan hebt
  • Blijven leren: tijdens de cursussen geven we al ontzettend veel kennis mee, maar we kunnen natuurlijk niet alles vertellen. Als je je verder ontwikkelt, loop je steeds weer tegen nieuwe dingen aan en dat roept vragen op. Al deze vragen kun je stellen bij deze Fotoclub. Zo kun je je verder blijven ontwikkelen


Doorlopende fotoclub
Deze cursus is doorlopend: je kunt op ieder moment in- of uitstappen en je kunt dus ook voor onbepaalde tijd lid blijven. Je schrijft je steeds per halfjaar in: je betaalt dus voor 6 maanden en kiest daarna of je wil verlengen of niet.

Gratis proefles
Wil je een keertje meelopen om te kijken of het wat voor jou is? Dat kan: kies dan voor de gratis proefles. Wij geven dan aan jou door wat de opdracht is. Je kunt dan een foto maken en die wordt dan mee besproken tijdens de proefles.

Locatie en tijden
De Fotoclub vindt plaats op dinsdagavond van 19:30 – 21:00 op de Edisonstraat 31 in Wijchen. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Aankomende data

  • 1 december 2020
  • 22 december 2020
  • 12 januari 2021
  • 2 februari 2021
  • 23 februari 2021

Praktisch
Je krijgt les van één van onze 3 ervaren docenten: Hubaer Kusters, Sid Pluijm en Rutger van Loo.

Locatie
Edisonstraat 31
6604 BT Wijchen

Inschrijven

Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen. Je kunt het formulier ook invullen als je nog vragen hebt en eerst meer informatie wil. Als je kiest voor de aanmelding, sturen wij een iDeal betaalverzoek toe. Wanneer de betaling voltooid is, is de aanmelding definitief. 

Gratis proefles
Tip: boek eerst een gratis proefles. We nemen dan contact op welke datum je schikt en geven aan wat de opdracht is voor die les. Je kunt dan zelf een foto insturen en die avond volledig meedraaien. Na die avond kun je zelf bepalen of je je wil aanmelden of niet.