Fotocursus Compleet

Net buiten Nijmegen (Wijchen) | Gratis parkeren | Voor alle cameramerken | 9 lessen

Focus op:

€275,-

Complete Fotocursus

Wij bieden een complete fotocursus aan van 9 lessen. Deze bestaat uit 3 modules van elk 3 lessen. Je kunt dus zelf kiezen of je alleen deel 1, deel 2 of deel 3 wil volgen, of je twee delen wil volgen of dat je de complete cursus van 9 lessen wil volgen.

Wil jij echt goede foto’s leren maken? Foto’s die van A tot Z kloppen? Waarbij niet alleen de compositie en het licht kloppen, maar ook de belichting en de scherpte? En die net dat beetje extra hebben waardoor je er langer naar kunt blijven kijken? Dan is de complete fotocursus van Foto Verweij dé cursus voor jou. In maar liefst 9 lessen leer jij niet alleen je camera kennen en technisch goede foto’s maken, maar ook wat het verschil is tussen een sterke en een saaie foto en hoe je jouw foto net dat beetje extra kunt geven.

Flexibel met data
We plannen reeksen in van 9 lessen, maar met zoveel lessen is de kans aanwezig dat je er een keer niet bij kunt zijn. Daar hebben we twee dingen op bedacht:

  • Je mag altijd een les inhalen bij een andere cursus. Dus als je les 5 mist, dan kun je die kosteloos inhalen bij een andere cursus
  • Je mag modules combineren. De cursus bestaat uit Deel 1, Deel 2 en Deel 3. Je bent vrij om hierin te schuiven. Je kunt dus prima nu Deel 1 en 2 volgen en over enkele maanden pas Deel 3. Kies in dit geval bij het bestellen voor ‘data in overleg’

Voor wie is de cursus geschikt?
De complete fotocursus is geschikt voor beginners die graag willen leren fotograferen. Je hebt nog weinig kennis van fotografie en het bedienen van je camera, maar je wil hier graag beter in worden. Maar bovenal: je wil graag op meerdere vlakken beter worden. Je wil niet alleen je camera leren kennen of alleen kennismaken met compositie, licht en anders leren kijken. Nee, je wil volledig meegenomen worden in de wereld van de fotografie. En 9 lessen later ben je zowel technisch als creatief enorm vooruit gegaan. 

Als dat is wat je wil, dan is de complete cursus ideaal. En vind je 9 lessen te veel? Wil je je kennis gerichter bijspijkeren? Dan kies je een of twee losse delen en kies je specifiek wat je wil leren. 

3 delen
Onze fotocursus bestaat uit 3 delen. In Deel 1 leren we je fotograferen, in Deel 2 leren we je de camera bedienen en in Deel 3 zetten we de puntjes op de i. 

Lees op de volgende pagina’s wat je per deel gaat leren:

Hoe geven wij de cursus?

Je krijgt les van één van onze 3 ervaren docenten: Hubaer Kusters, Sid Pluijm en Rutger van Loo. Tijdens de lessen behandelen we de theoretische stof en helpen we je ook direct om te vinden hoe je dat instelt op jouw camera. Na iedere les geven wij een opdracht mee om thuis een specifiek soort foto te maken. Door steeds thuis aan de gang te blijven, maak je jezelf de theorie veel beter eigen. We bespreken de opdracht de eerstvolgende les. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook ontzettend leerzaam! We werken met groepen van maximaal 9 personen, zodat we iedereen genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven.

Locatie

Edisonstraat 31
6604 BT Wijchen