Ga naar de inhoud

Fotoverslag Uitgebreide Workshop Straatfotografie Amsterdam 19-11-2023

Op zondag 19 november 2023 zijn we in de middag in Amsterdam aan de slag gegaan met straatfotografie. Dit was de uitgebreide workshop, dus voorafgaand aan de workshop hebben de deelnemers een video gekregen met veel voorbeelden en tips & tricks over straatfotografie zodat ze goed voorbereid op pad konden gaan. Daarbij was dit niet de eerste keer straatfotografie voor deze fotografen en dat is duidelijk te zien aan het niveau van de foto’s.

Bij de kennismaking bleek dat iedereen eigen doelen had en zich op een bepaalde manier verder wilde ontwikkelen. We hebben een mooie wandeling gemaakt door de stad waarbij hele verschillende locaties aan bod kwamen. Hieronder zie je een aantal resultaten van een deel van de deelnemers en een paar foto’s die Rutger die dag zelf gemaakt heeft.

Na afloop hebben de deelnemers nog feedback gekregen op de gemaakte foto’s, waarover één van de deelnemers later zei: “Ga vooral zo door. De feedback achteraf was minstens zo leerzaam als de tips tijdens de workshop.”

Carla Walk

Marlous Winters

Peter Pickkers

Remy Gieling

Rutger van Loo

Wil je zelf ook meedoen aan een fotocursus of workshop? Bekijk ons actuele aanbod.