Ga naar de inhoud

Phocal

Phocal is opgebouwd door drie collega-fotografen die de handen ineen wilden slaan om op een leuke en interactieve manier fotocursussen te geven in de regio Wijchen en Nijmegen. Hubaer werkt al jarenlang als studiofotograaf in het voormalige pand van Photal, een bedrijf in fotografiebenodigdheden. Als een knipoog naar het verleden hebben wij gekozen voor de naam Phocal. 

Lees ook: 5 pluspunten van onze fotocursus

Sid, Rutger en Hubaer

Onze cursussen en workshops worden gegeven door de drie oprichters van Phocal (van links naar rechts): Sid, Rutger en Hubaer.

We hebben alle drie ruime ervaring in de fotografie – elk in een ander genre. Fotografie is een prachtige hobby en we vinden het dan ook heel mooi om jou hiervoor te enthousiasmeren!

En onlangs hebben we in Martien een extra docent gevonden. Martien is een ervaren beroepsfotograaf die wij goed kennen en die gepassioneerd over fotografie kan praten. 

Hubaer Kusters

Product | Studio

Kan de meest uiteenlopende objecten perfect uitlichten.

Rutger van Loo

Straat | Bruiloft

Kan de tijd op het beslissende moment stilzetten

Sid Pluijm

Analoog | Studio | Commercieel

Kan meer in de doka dan menig fotograaf in Photoshop.

Martien Schouten

Bedrijf | Evenement

Vertelt verhalen met zijn fotografie.

De cursus is nooit af

Goed kunnen fotograferen betekent niet dat je ook goed cursus kunt geven. Wij zien het dan ook echt als een vak apart. We hebben veel tijd en energie gestoken in het opzetten van een cursus die tegelijkertijd leerzaam, leuk en interactief is.

Geen enkele cursus of workshop is wat ons betreft ooit af. Wanneer we merken dat veel cursisten moeite blijven houden met een onderwerp, denken we met z’n drieën na hoe we dat duidelijker kunnen uitleggen. Ook denken we regelmatig na over het toevoegen van nieuwe onderwerpen of het weghalen van onderwerpen die minder relevant geworden zijn. 

Zo blijven we onze cursussen en workshops continu verbeteren én bewegen we mee met de razendsnelle ontwikkelingen in de digitale fotografie.