Ga naar de inhoud

Fotocursus voor de Fujifilm X100 VI

Fujifilm heeft onlangs de nieuwe X100 VI uitgebracht. Dit is een bijzondere camera om altijd mee te hebben. Als je al vaker met een Fujifilm gefotografeerd hebt, dan word je ontzettend blij van de bediening, de kleuren en de beeldkwaliteit. Maar wat als dit je eerste Fujifilm camera is? Of als je toch nog niet goed weet hoe je deze mooie camera moet instellen?

Fujifilm Camera Cursus

Wij organiseren meerdere keren per jaar de unieke Fujifilm Camera Cursus. Deze cursus hebben we speciaal ontworpen voor Fujifilm camera’s en er zitten dan alleen cursisten in de zaal die ook een Fujifilm camera hebben. Je krijgt les van een ervaren Fujifilm fotograaf en zo weet je dus zeker dat je jouw mooie, nieuwe camera écht beter gaat leren kennen.

Aan deze cursus kun je uitstekend meedoen met de nieuwe X100 VI. In de bediening is deze camera namelijk heel vergelijkbaar met andere Fujifilms. En in de les is er ook ruimte voor persoonlijke aandacht waarbij we je kunnen helpen met punten die alleen op jouw camera zitten.

Basis en/of Gevorderd

De Fujifilm Camera Cursus bestaat uit 2 delen: de Basis en het Gevorderde deel. Als je beide delen volgt, profiteer je van een mooie combinatiekorting. Je kunt ook kiezen voor één van de twee delen.

Komen de data je niet uit of heb je liever op een andere manier cursus? Neem dan eens een kijkje bij onze privécursus. Daarin krijg je één op één les om jouw camera zo goed mogelijk in te stellen.