Meteen naar de inhoud

Fotocursus

3 lessen | €109,-

3 lessen | €109,-

3 lessen | €109,-

Complete fotocursus

Volg Deel 1, Deel 2 én Deel 3

9 lessen | €327,- €275,-

Kies zelf of je 1, 2 of 3 delen volgt

Voor iedereen een geschikte cursus!

Waar de ene persoon een fotocursus zoekt om van A tot Z te leren fotograferen zoekt een ander juist een korte cursus om gericht kennis bij te spijkeren. Met onze modulaire cursus is er voor ieder wat wils: je kunt zelf kiezen of je één of twee delen volgt, of dat je ze alle drie wilt volgen. 

Deel 1: basis

Focus op:
Je leert:

Deel 2: techniek

Focus op:

Je leert:

Deel 3: verdieping

Focus op:
Je leert:

Losse module

3 lessen | Kies welke cursusmodule
€109,-

  • Wil je beter leren fotograferen, zonder de techniek te leren? Boek dan een losse module van Deel 1: de Basis.
  • Wil je alleen de camera leren kennen de techniek onder de knie krijgen. Boek dan een losse module van Deel 2: de Techniek.
  • Kun je al technisch goede foto’s maken en ben je bekend met de basis van licht en compositie, maar wil je je nog wat verder ontwikkelen? Boek dan een losse module van Deel 3: de Verdieping.
 
 

Complete cursus

9 lessen | Flexibele keuze uit cursusdata

 

van €327,-

Voor €275,-

  • Begin je net met fotografie en wil je je hier graag in verdiepen? Volg dan al onze drie modules.
  • Wij adviseren om eerst deel 1 te volgen, dan deel 2 en dan deel 3, maar je bent vrij om een andere volgorde te kiezen .
  • Je kunt de cursusdata flexibel kiezen. Als wij 9 lessen na elkaar inplannen, is de kans aanwezig dat je niet elke datum kan. Stel je kunt Deel 1: de Basis uit de ene cursusreeks, Deel 2: de Techniek uit een andere reeks en Deel 3: de Verdieping uit weer een andere reeks. Dan is dat mogelijk. 

Kenmerken van onze cursussen

Duidelijke theorie
Wij leggen de theorie duidelijk uit en gebruiken heldere voorbeelden. Doordat wij zelf in een fotospeciaalzaak werken, kennen we de camera’s van alle cameramerken. Je leert dus niet alleen hoe een techniek werkt, maar ook hoe je het op jouw camera in kunt stellen.

Opdrachten in de les
Tijdens de lessen wisselen we theorie af met praktijk. We leggen een concept uit en hebben hier vervolgens gerichte opdrachten bij. Zo komt de lesstof beter binnen en kunnen we je direct verder helpen als je ergens tegenaan loopt.

Opdrachten na elke les
Na de les krijg je een opdracht mee om een specifiek soort foto te maken. Dit heeft te maken met de lesstof die we behandeld hebben. Bij de volgende les bespreken we de foto’s die iedereen heeft gemaakt. Onze cursisten geven aan dat ze het bespreken van elkaars foto’s ontzettend leuk en leerzaam vinden: je krijgt feedback op je eigen foto, maar je leert ook om kritisch te kijken naar elkaars foto’s. Wanneer vind je een foto mooi en wanneer niet? Na een aantal fotobesprekingen merk je dat je hier grote sprongen in maakt! 

Leuk!
Een cursus moet in de eerste plaats natuurlijk leerzaam zijn, maar wij vinden dat fotografie ook leuk moet zijn. We doen ons best voor een prettige sfeer in de cursus. We geven natuurlijk wel feedback, maar we houden het altijd vriendelijk en opbouwend. 

Veel gestelde vragen

Nee, dat is niet nodig. Je kunt op een later moment extra modules bij boeken en nog steeds van het voordeel profiteren.

  • Als je 1 module geboekt hebt en je wil er nog 2 bij boeken, dan betaal je nog €166,- bij. 
  • Als je al 2 losse modules geboekt hebt, betaal je voor de derde nog maar €57,- bij.

Aan Deel 1: de Basis stellen we geen eisen. Daar kun je met een luxe camera meedoen, maar ook met een smartphone. Met Deel 2: de Techniek en Deel 3: de Verdieping is het belangrijk dat je diafragma, ISO en sluitertijd kunt instellen. Een systeemcamera, spiegelreflexcamera of premium compactcamera is dan de beste keuze. Twijfel je of jouw camera geschikt is? Vraag het ons gerust!

Zeker. Wij plannen de cursus steeds in, dus je kunt altijd een les inhalen bij een volgende cursus.