Ga naar de inhoud

Onze Complete Fotocursus is de ultieme basiscursus fotografie. In 9 lessen dompelen we je onder in de fotografie. We leren je anders kijken, behandelen de techniek en we zorgen er bovenal voor dat je met plezier fotografeert! 

Lees ook: 5 pluspunten van onze fotocursus

9 lessen | €299,-

Video: opbouw fotocursus uitgelegd

Boek losse delen

Vind je 9 lessen teveel? Of wil je eerst Deel 1 uitproberen? De complete cursus bestaat uit 3 delen van elk 3 lessen. Samen is dit de complete cursus, maar je kunt ook losse delen boeken.

3 lessen | €119,-

3 lessen | €119,-

3 lessen | €119,-

Kenmerken van onze cursussen

Duidelijke theorie
Wij leggen de theorie duidelijk uit en gebruiken heldere voorbeelden. Doordat wij zelf in een fotospeciaalzaak werken, kennen we de camera’s van alle cameramerken. Je leert dus niet alleen hoe een techniek werkt, maar ook hoe je het op jouw camera in kunt stellen.

Opdrachten in de les
Tijdens de lessen wisselen we theorie af met praktijk. We leggen een concept uit en hebben hier vervolgens gerichte opdrachten bij. Zo komt de lesstof beter binnen en kunnen we je direct verder helpen als je ergens tegenaan loopt.

Opdrachten na elke les
Na de les krijg je een opdracht mee om een specifiek soort foto te maken. Dit heeft te maken met de lesstof die we behandeld hebben. Bij de volgende les bespreken we de foto’s die iedereen heeft gemaakt. Onze cursisten geven aan dat ze het bespreken van elkaars foto’s ontzettend leuk en leerzaam vinden: je krijgt feedback op je eigen foto, maar je leert ook om kritisch te kijken naar elkaars foto’s. Wanneer vind je een foto mooi en wanneer niet? Na een aantal fotobesprekingen merk je dat je hier grote sprongen in maakt! 

Leuk!
Een cursus moet in de eerste plaats natuurlijk leerzaam zijn, maar wij vinden dat fotografie ook leuk moet zijn. We doen ons best voor een prettige sfeer in de cursus. We geven natuurlijk wel feedback, maar we houden het altijd vriendelijk en opbouwend. 

Veel gestelde vragen

Nee, dat is niet nodig. Je kunt op een later moment extra modules bij boeken en nog steeds van het voordeel profiteren.

  • Als je 1 module geboekt hebt en je wil er nog 2 bij boeken, dan betaal je nog €166,- bij. 
  • Als je al 2 losse modules geboekt hebt, betaal je voor de derde nog maar €57,- bij.

Aan Deel 1: de Basis stellen we geen eisen. Daar kun je met een luxe camera meedoen, maar ook met een smartphone. Met Deel 2: de Techniek en Deel 3: de Verdieping is het belangrijk dat je diafragma, ISO en sluitertijd kunt instellen. Een systeemcamera, spiegelreflexcamera of premium compactcamera is dan de beste keuze. Twijfel je of jouw camera geschikt is? Vraag het ons gerust!

Zeker. Wij plannen de cursus steeds in, dus je kunt een les kosteloos inhalen bij een volgende cursus. Dit gaat wel altijd in overleg, omdat we moeten kijken of er plek is voor jou om in te halen.