Ga naar de inhoud

Lightroom cursus

Let op: wegens de lockdown verschuiven we de cursus naar februari of maart. We plannen de nieuwe data in als we meer weten over de maatregelen. Stuur een e-mail naar info@phocal.nl en we houden je op de hoogte. 

€149,-

Lightroom cursus

Lightroom is een ontzettend veelzijdig bewerkingsprogramma van Adobe. Met Lightroom kun je je foto’s organiseren en nabewerken. Het programma zit boordevol mogelijkheden en daardoor kan het in het begin overweldigend zijn. Daarom helpt Hubaer je tijdens deze cursus op weg om Lightroom onder de knie te krijgen.

Tijdens deze cursus Lightroom ga je het volgende leren:

Laptop met Lightroom 
Om deel te nemen aan de cursus heb je een laptop met een werkende versie van Lightroom nodig. Je kunt via adobe.com een licentie voor Lightroom aanschaffen. Dit is maandelijks opzegbaar.

Zorg ervoor dat Lightroom volledig geïnstalleerd is voor de eerste bijeenkomst.

Hubaer zal tijdens de cursus veel dingen laten zien via de Beamer in Lightroom en je kunt dan op je eigen laptop direct meedoen. Hierdoor krijg je het snel onder de knie. 

Je krijgt na elke les een opdracht mee om het programma snel beter te leren kennen. 

 

Combineer met Photoshop

Lightroom en Photoshop sluiten perfect op elkaar aan: je kunt in Lightroom een mooie basisbewerking uitvoeren, de foto openen in Photoshop en daar nog veel verder bewerken. Lightroom specialiseert in het organiseren en bewerken van veel bestanden, waar Photoshop nog meer opties biedt voor het specifiek bewerken van losse foto’s. Als je een licentie bij Adobe afsluit, bevat deze doorgaans Lightroom én Photoshop.

2 cursussen
Wij organiseren een cursus Lightroom en direct aansluitend ook een cursus Photoshop. Je kunt één van beide cursussen volgen. Ze kosten elk €149,- voor 4 lessen. Je kunt ze ook samen boeken voor €249,-. Hier kun je ook nog voor kiezen als je de Lightroomcursus hebt afgerond en je hierna door wil met de Photoshopcursus. 

Over de docent
Hubaer Kusters is een zeer ervaren studiofotograaf die specialiseert in het maken van productfoto’s. Hij gebruikt Lightroom al jarenlang voor het verwerken van zijn foto’s en kent het programma daardoor uitstekend.  


Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de Lightroom cursus. Wij sturen je binnen 48 uur (maar doorgaans sneller) een reactie ter bevestiging. Wij sturen dan een iDeal betaalverzoek toe. Wanneer de betaling voltooid is, is de aanmelding definitief. 

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Ook dan kun je het onderstaande formulier invullen om met ons in contact te komen.

Data: