Ga naar de inhoud

Photoshop cursus

Let op: wegens de lockdown verschuiven we de cursus naar maart of april. We plannen de nieuwe data in als we meer weten over de maatregelen. Stuur een e-mail naar info@phocal.nl en we houden je op de hoogte. 

€149,-

Photoshop cursus

Photoshop is een prachtig bewerkingsprogramma van Adobe. Met Photoshop kun je je foto’s tot in detail nabewerken, maar het programma zit ook boordevol handige opties om bijvoorbeeld meerdere foto’s tegelijk te bewerken. Met Photoshop kun je zelfs grafische ontwerpen maken voor bijvoorbeeld posters of websites. Het beheersen van Photoshop is dus handig voor fotografen, maar ook voor als je grafisch werk moet afleveren, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden. 

Er kan zoveel met Photoshop, dat het in het begin overweldigend kan zijn. Daarom helpt Rutger je tijdens deze cursus op weg om Photoshop onder de knie te krijgen.

Tijdens deze cursus Photoshop ga je het volgende leren:

Laptop met Photoshop
Om deel te nemen aan de cursus heb je een laptop met een werkende versie van Photoshop nodig. Je kunt via adobe.com een licentie voor Photoshop aanschaffen. Dit is maandelijks opzegbaar.

Zorg ervoor dat Photoshop volledig geïnstalleerd is voor de eerste bijeenkomst.

Rutger zal tijdens de cursus veel dingen laten zien via de Beamer in Photoshop en je kunt dan op je eigen laptop direct meedoen. Hierdoor krijg je het snel onder de knie. 

Je krijgt na elke les een opdracht mee om het programma snel beter te leren kennen. 

 

Combineer met Lightroom

Lightroom en Photoshop sluiten perfect op elkaar aan: je kunt in Lightroom een mooie basisbewerking uitvoeren, de foto openen in Photoshop en daar nog veel verder bewerken. Lightroom specialiseert in het organiseren en bewerken van veel bestanden, waar Photoshop nog meer opties biedt voor het specifiek bewerken van losse foto’s. Als je een licentie bij Adobe afsluit, bevat deze doorgaans Lightroom én Photoshop.

2 cursussen
Wij organiseren een cursus Lightroom en direct aansluitend ook een cursus Photoshop. Je kunt één van beide cursussen volgen. Ze kosten elk €149,- voor 4 lessen. Je kunt ze ook samen boeken voor €249,-. Hier kun je ook nog voor kiezen als je de Lightroomcursus hebt afgerond en je hierna door wil met de Photoshopcursus. 

Over de docent
Rutger van Loo kent Photoshop door en door. Hij gebruikt het voor het bewerken van foto’s, maar maakt er ook grafische ontwerpen mee. Voor hem is Photoshop een Zwitsers zakmes.


Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de Photoshop cursus. Wij sturen je binnen 48 uur (maar doorgaans sneller) een reactie ter bevestiging. Wij sturen dan een iDeal betaalverzoek toe. Wanneer de betaling voltooid is, is de aanmelding definitief. 

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Ook dan kun je het onderstaande formulier invullen om met ons in contact te komen.

Data: