Ga naar de inhoud

Workshop speedlite fotografie

€69,-

Workshop speedlite fotografie

Met een reportageflitser of speedlite heb je veel controle over je licht. Je kunt bestaand licht combineren met het licht van de flitser en daarmee creatieve resultaten behalen. 

Tijdens deze workshop speedlite fotografie ga je het volgende leren:

Camera met hotshoe
Om deel te nemen aan de cursus heb je een camera nodig met een hotshoe. Als je al een reportageflitser hebt, neem die dan mee. Wij zorgen dat er voldoende flitsers zijn, zodat je er anders een kunt lenen.

Hubaer legt uit hoe je je reportageflitser kunt gebruiken. Hij laat je zien hoe je het mooie avondlicht kunt combineren met flitslicht. Bij deze workshop ligt de nadruk op doen: je gaat lekker veel aan de slag met je camera en flitser(s) om de theorie direct in praktijk toe te passen.

Over de docent
Hubaer Kusters is een zeer ervaren studiofotograaf die specialiseert in het maken van productfoto’s. Hij weet precies hoe je het maximale uit je licht kunt halen met behulp van flitsers.


Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de workshop. Wij sturen je binnen 48 uur (maar doorgaans sneller) een reactie ter bevestiging. Wij sturen dan een iDeal betaalverzoek toe. Wanneer de betaling voltooid is, is de aanmelding definitief. 

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Ook dan kun je het onderstaande formulier invullen om met ons in contact te komen.

Datum: